Majlis Sambutan Ulang Tahun ECERDC Ke-15 dan Majlis Graduasi Peserta empowerECER Daerah Temerloh dan Bentong

𝟰 𝗝𝗨𝗟𝗔𝗜 𝟮𝟬𝟮𝟯 | 𝗠𝗔𝗝𝗟𝗜𝗦 𝗦𝗔𝗠𝗕𝗨𝗧𝗔𝗡 𝗨𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗧𝗔𝗛𝗨𝗡 𝗘𝗖𝗘𝗥𝗗𝗖 𝗞𝗘-𝟭𝟱 𝗗𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗝𝗟𝗜𝗦 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗦𝗜 𝗣𝗘𝗦𝗘𝗥𝗧𝗔 𝗲𝗺𝗽𝗼𝘄𝗲𝗿𝗘𝗖𝗘𝗥 𝗗𝗔𝗘𝗥𝗔𝗛 𝗧𝗘𝗠𝗘𝗥𝗟𝗢𝗛 𝗗𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗡𝗧𝗢𝗡𝗚
Majlis Sambutan Ulang Tahun ECERDC Ke-15 yang telah diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Sultan Ahmad Shah (SASICC), Kuantan, Pahang pada 4 Julai 2023 telah disempurnakan oleh YAB Menteri Besar Pahang, Dato’ Sri Wan Rosdy Wan Ismail dengan diiringi oleh YBhg. Dato’ Baidzawi Che Mat, Ketua Pegawai Eksekutif ECERDC serta tetamu kehormat dari Kerajaan Negeri Pahang, Kerajaan Persekutuan, agensi-agensi kerajaan serta para pelabur di ECER.
Sambutan Ulang Tahun ECERDC Ke-15 turut meraikan lebih 500 peserta empower ECER dan entrepreneur ECER dari Pahang yang berjaya menamatkan program telah dianugerahkan sijil tamat pengajian, manakala majikan yang dikenal pasti telah menerima sijil penghargaan atas penglibatan mereka dalam program Reskilling and Upskilling (Train and Place).
UniSZA adalah salah satu penyelaras program bagi daerah Temerloh & Bentong bergabung bersama-sama penyelaras program seperti SIRIM, UMP, UMT dan UiTM.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *